Natuurcamping

Eelerberg

Op zoek naar een natuurcamping in Overijssel? Kom naar Natuurcamping Eelerberg. Onze natuurcamping ligt verscholen tussen... Lees meer

Boerderij

Onder de Eik

Kom gezellig een hapje eten of iets drinken in onze authentieke Boerderij ‘Onder de Eik’. Op de menukaart vind je div... Lees meer

Natuurkampeerterrein

Het Rhanerveld

Een schitterende plek om de natuur en cultuur van Twente en Salland te zien, te horen, te proeven, te voelen en te ruiken... Lees meer

Welkom op Natuurcamping Eelerberg en Natuurkampeerterrein Het Rhanerveld

Op een heel mooi plekje, in het buurtschap Eelen en Rhaan, vlakbij Hellendoorn (Overijssel), verscholen tussen bos, weiland en zandwegen, waar de Sallandse Heuvelrug overgaat in het boerenlandschap, liggen aan het Pieterpad Natuurcamping Eelerberg en Natuurkampeerterrein Het Rhanerveld. Door deze unieke ligging met alleen bestemmingsverkeer, vind je hier een oase van rust, ruimte en natuur. De campings zijn gericht op de individuele, toeristische kampeerder. Groepen (meer dan 2 plekken die bij elkaar horen) kunnen bij ons niet kamperen.

Het terrein heeft veel natuurlijke beplanting en prachtige bomen. De kampeerplaatsen zijn divers. Ook zijn er 3 kampeerbungalows, 2 trekkershutten en 1 chalet voor de verhuur. Er is een speelbos, een speeltuin en een zwembad. Voor honden is er een uitlaatroute.

In de authentieke boerderij 'Onder de Eik' kun je natuurlijk een hapje eten. Hier kun je ook binnenkomen om een boek te lezen, een spelletje te doen of gebruik te maken van onze gratis wifi.

In Hellendoorn en omgeving zijn veel leuke activiteiten te beleven. De omgeving nodigt uit voor prachtige wandel- en fietstochten.

rikmanon


Onze campings en boerderij zijn geopend t/m vrijdag 27 september 2024.

 

 Via reserveer nu, kun je geheel vrijblijvend de beschikbaarheid inzien en een prijsopgave laten berekenen. 

Heb je naar aanleiding hiervan nog vragen, bel of mail ons gerust via telefoonnummer
06-51340919 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij zijn er trots op, dat wij al dit moois met jou kunnen delen. Neem alvast een voorproefje met onze virtuele tour! Wij heten je van harte welkom op Natuurcamping Eelerberg en Natuurkampeerterrein Het Rhanerveld.

Rik en Manon Groenenberg