Natuurcamping Eelerberg: "kamperen, waar de natuur je thuis is !"

Natuurcamping Eelerberg is een leuke kindvriendelijke camping in het buitengebied van de gemeente Hellendoorn, op de grens van Salland en Twente, in Overijssel. Het verrassende landschap in de omgeving bestaat uit heuvels, bos, heide, glooiende weide en akkerland. De rust, stilte, ruimte en natuur vindt u vanzelfsprekend ook terug op de camping.

Het kampeerterrein is 3,5 hectare groot, met 76 ruime kampeerplaatsen. Voor trekkers hebben wij een speciaal veldje of bosplaatsen. Het kampeerterrein is autovrij en daarom ook erg kindvriendelijk. Direct naast de natuurcamping ligt het natuurkampeerterrein "het Rhanerveld" met 30 ruime kampeerplaatsen.

Een gezins-natuurcamping met leuke activiteiten

In het hoogseizoen organiseren wij natuurbelevingsactiviteiten voor de kinderen. Ook hebben wij afwissellende fiets- en wandeltochten samengesteld om de omgeving te verkennen. In het voorseizoen zijn er activiteiten, welke zijn afgestemd op volwassenen. Wilt u meer informatie over Salland, Twente en Hellendoorn? Klik hier: Salland Twente Hellendoorn

In de maanden mei, juli en augustus kan iedereen een duik nemen in ons openluchtzwembad. Er is een speeltuin en op verschillende kampeervelden staan ook diverse speeltoestellen. Voor de echte avonturiers is er ons speelbos. Vermaak voor jong en oud!

De voorzieningen op Natuurcamping Eelerberg

  • Een modern sanitairgebouw met familiebadkamer, wasmachine en droger.
  • Winkelhoekje en verse broodjes afbakservice.
  • Zwembad met ligweide en waterspeelplaats voor de allerkleinsten, speeltuin, jeue de boule baan, waterzandspeelplaats en speelbos.
  • Verhuur accommodaties: zomerhuisje, kampeerbungalows en trekkershutten.

Prima faciliteiten voor een heerlijke zorgeloze vakantie.
Lid van Lid van KGC, ANWB Charmecamping, VVV hellendoorn, ACS