Een hapje eten bij boerderij Onder de Eik? Smakelijk genieten!

Kom gezellig een hapje eten of iets drinken in onze authentieke Boerderij ‘Onder de Eik’. Op de menukaart vind je diverse, vers bereide lunch- en dinergerechten. Niet alleen ideaal als je op Natuurcamping Eelerberg of Natuurkampeerterrein het Rhanerveld verblijft, maar ook als je een rustpunt zoekt om even bij te tanken tijdens een wandel- of fietstocht.

Huisgemaakte, versbereide gerechten: om van te smullen

IMG 9311Onze gerechten worden vers bereid. Zo kun je o.a. kiezen voor panini´s, huisgemaakte pizza’s, lekkere soep en overheerlijke saté van kippendij. Als nagerecht kun je natuurlijk genieten van koffie met huisgemaakte appeltaart of kruidkoek. Benieuwd naar het menu? Bekijk hier de menukaart.

Onze boerderij beschikt over een terras aan de voor- én achterkant. Geniet bij mooi weer in het heerlijke zonnetje, midden in de natuur onder de prachtige eiken, van een smakelijke maaltijd.

Gezellig lunchen of dineren bij Boerderij Onder de Eik

IMG 9299In onze boerderij kun je niet alleen heerlijk eten, maar ook samen met je gezelschap diverse spelletjes spelen. Liever een boek lezen of gebruik maken van het gratis wifinetwerk? Ook dan ben je van harte welkom.

Zeker zijn van een tafeltje? Reserveer dan tijdig een tafeltje in onze boerderij!