Natuurcamping Eelerberg, kamperen waar de natuur je thuis is.

Op de grens van Salland en Twente (Overijssel) en direct aan het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Het verrassende landschap in de omgeving bestaat uit heuvels, bos, heide, glooiende weide en akkerland. De rust, stilte, ruimte en natuur vindt u vanzelfsprekend ook terug op de camping. Niet voor niets een van de 100 campings door de ANWB geselecteerde charme campings in de BeNeLux.

Natuurcamping Eelerberg is 3,5 hectare groot, met 76 zeer ruime kampeerplaatsen. Voor trekkers hebben wij een speciaal veldje of bosplaatsen. De natuurcamping is ANWB-erkend en geselecteerd als ANWB Charme Camping. Camping Eelerberg is ook aangesloten bij de KGC; een kwaliteitslabel van 40 samenwerkende karaktervolle groene (natuur)campings in Nederland (KGC). Apart ligt het natuurkampeerterrein "het Rhanerveld", groot 2 ha met 30 kampeerplaatsen.

Een Natuurcamping met leuke activiteiten

In het hoogseizoen organiseren wij natuurbelevingsactiviteiten voor de kinderen. In het voorseizoen zijn er activiteiten, welke zijn afgestemd op volwassenen. Ook hebben wij afwissellende fiets- en wandeltochten samengesteld om de omgeving te verkennen. De regio's Salland en Twente in Overijssel hebben u veel te bieden; oude dorpen en stadjes, prachtige natuur en een verrassende verscheidenheid aan landschappen. Als u meer wilt weten over wat er te doen is, klik dan op Hellendoorn, Salland of Twente.

In de zomermaanden kan iedereen een duik nemen in ons openluchtzwembad. Voor de kinderen is er verdere een leuke speeltuin, een avontuurlijk speelbos en waterspeelplaats. Verder zijn er op een aantal kampeervelden speeltoestellen. Centraal ligt ook de jeu de boule baan. In de dircete omgeving vindt u verder interessante en leerzame musea, natuurbeleving bij Staatsbosbeheer en het avonturenpark Hellendoorn. 

Al met al, volop vermaak op deze mooie camping voor jong en oud in het mooie, verrassende en natuurlijke Twente en Salland.

De voorzieningen op Camping Eelerberg

Camping Eelerberg beschikt over goede voorzieningen:

  • Moderne sanitairgebouwen, wasmachine en droger.
  • Winkelhoekje en verse broodjes afbakservice.
  • Zwembad, speeltuin, jeue de boule baan, waterzandspeelplaats en speelbos.
  • Verhuur accommodaties: zomerhuisje, kampeerbungalows en trekkershutten.

Prima faciliteiten voor een heerlijke zorgeloze vakantie.

Wilt u meer informatie? Klik op de HOME pagina of Contact.

Meer natuurlijker kampeerterreinen? klik hier.
Meer kampeerterreinen in Overijssel? klik hier.