Reserveer nu

Welkom op Natuurkampeerterrein Het Rhanerveld

Natuurkampeerterrein Het Rhanerveld ligt op een schitterende plek in het buurtschap Eelen en Rhaan van de gemeente Hellendoorn. Het is prachtig gelegen aan de rand van de uitgestrekte bossen en heidevelden van het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Een gebied zonder lichtvervuiling en verkeersgeluid; uniek in Nederland.

Wat is er te doen?

rhanerveld2Een schitterende plek om de natuur en cultuur van Twente en Salland te zien, te horen, te proeven, te voelen en te ruiken. Je zal verrast zijn over de afwisselende omgeving met coulissen landschap, bos, heide, heuvels en het riviertje de Regge. Natuurkampeerterrein het Rhanerveld is een fantastische uitvalsbasis voor uw fiets- en wandeltochten (knooppuntennetwerk). Ook kun je Hanzensteden en leuke musea bezoeken, vissen en kanoën, meegaan met excursies vanuit natuurcamping Eelerberg, of met het IVN, Natuurmonumenten of Staatsbosbeheer. De camping ligt direct aan het Pieterpad en LF8 fietsroute.

En voor de kinderen?

Jonge kinderen kunnen zich vermaken in de water- en zandspeelplaats en in ons speelbos. Op het kampeerterrein zijn er naast een ontdekkist, ook nog diverse andere natuur-speelactiviteiten beschikbaar. Ook is er gelegenheid om te zwemmen in het zwembad van natuurcamping Eelerberg.

Natuurkampeerterrein Het Rhanerveld is een kleine groene camping met 30 kampeerplaatsen, allen met elektra en prima sanitaire voorzieningen. Op een aantal plekken op het terrein is het kraantje om water te halen. Het terrein is een onderdeel van Natuurcamping Eelerberg.

rikmanonKamperen alleen op vertoon van een geldige lidmaatschapskaart van Stichting Natuurkampeerterreinen. Bij reservering het nummer vermelden of de lidmaatschapskaart (Het Groene Boekje) aanvragen. Dit kost € 15,95 per jaar.

Vanaf 15 juni zijn we weer volledig geopend, met horeca, zwembad én sanitair.
Voor meer informatie over de aanpassingen in deze vreemde tijd kun je altijd even contact opnemen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-28394833).
Ons seizoen sluit dit jaar op 30 september 2020.

Rik en Manon Groenenberg