Kleine groene camping Natuurcamping Eelerberg

Natuurcamping Eelerberg is een Karaktervolle Groene Camping (KGC lid) en ANWB charme camping, in het buitengebied van de gemeente Hellendoorn. Het verrassende landschap, op de grens van Salland en Twente in Overijssel, bestaat uit heuvels, bos, heide, glooiende weide en akkerland. De rust, stilte, ruimte en natuur vindt u vanzelfsprekend ook terug op de camping. De KGC staat voor gastvrijheid, kwaliteit en natuur.

Het kampeerterrein is 3,5 hectare groot, met 76 ruime kampeerplaatsen. Voor trekkers hebben wij een speciaal veldje of bosplaatsen. Direct naast de natuurcamping ligt het natuurkampeerterrein "het Rhanerveld" met 30 zeer ruime kampeerplaatsen.

Een Karaktervolle Groene Camping met leuke activiteiten

In het hoogseizoen organiseren wij natuurbelevingsactiviteiten voor de kinderen. Ook hebben wij afwissellende fiets- en wandeltochten samengesteld om de omgeving te verkennen. De camping ligt direct aan het Pieterpad en is een uitstekende basis om van daaruit verschillende etappes te lopen. 

In het voorseizoen zijn er activiteiten, welke zijn afgestemd op volwassenen. In de maandenmei, juli en augustus kan iedereen een duik nemen in ons openluchtzwembad. Er is een speeltuin en op enkele kampeervelden staan diverse speeltoestellen. Ons speelbos is voor de echte jonge avonturiers. Vermaak voor jong en oud!

De voorzieningen op Natuurcamping Eelerberg

De camping beschikt over een aantal zeer goede voorzieningen. Zo is er bijvoorbeeld een activiteitenruimte waar kinderen kunnen deelnemen aan spelletjes en andere creatieve activiteiten. De camping beschikt tevens over een kampwinkel met biologische levensmiddelen, een milieustraat en een moderne toiletgebouw met familiebadkamer.
Lid van KGC, ANWB Charmecamping, VVV hellendoorn, ACSI