7-daags KGC fietsarrangement 

Speciaal voor onze KGC gasten hebben wij een verrassend fietsarrangement samengesteld, waarmee u in de maand juni, volop kan genieten van de afwisselende en natuurlijke landschappen van Twente en Salland.
Op een heel mooi plekje, in het buurtschap Eelen en Rhaan (Hellendoorn - Overijssel), verscholen tussen bos, weiland en zandwegen ligt Natuurcamping Eelerberg. Door deze unieke ligging met weinig tot geen verkeer, vindt u hier een oase van rust, ruimte en natuur ("een zeldzaam plekje in Nederland" volgens een van onze gasten).
De directe omgeving, de grens van Twente en Salland, bestaat uit een cultuur historisch en beschermd natuurgebied. Het prachtige, glooiende coulissen landschap zal u verrassen. Bij het vriendelijke riviertje de Regge met zijn ruime meanderende oevers en in het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug kunt u bijzondere natuurgebieden ontdekken. Dit allemaal in het directe bereik van natuurcamping Eelerberg.
De hele omgeving ademt gastvrijheid, gemoedelijkheid en rust uit.

Het KGC fiets-arrangement omvat:
- verblijfsperiode van 6/6 2017 t/m 7/7 2017
- 7 daags verblijf voor 2 personen met 1 kampeermiddel
- inclusief elektra, douches en warm water
- inclusief toeristenbelasting en milieuheffingsbijdrage
- fietsrouteboekje met 11 routes van 20 tot 60 km
- wandelroute “Struinen over de Eelerberg”, een wandeling over het voormalige landgoed
de Eelerberg met bijzondere en verrassende plekjes.
Totaalprijs Є 115 ,- 

Voor verdere informatie, vragen en boekingen kunt u ons bellen 0548-681223 of mailen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wij verwelkomen u graag,

Uw gastvrouw en gastheer
Nicolette Komen en Peter van de Beek