Faciliteiten op Natuurcamping Eelerberg

Speelterras

Op ons speelterras staan diverse spellen: een levensgroot schaak- en damspel en vier-op-een-rij. Er is een tafeltennistafel en een voetbaltafel.

Receptie 

Bij onze receptie kunt u informatie krijgen over Hellendoorn, de Sallandse Heuvelrug en de omgeving. Er zijn ook wandel- en fietsroutes voor volwassenen en kinderen beschikbaar. Bij de receptie is ook onze kampwinkel met allerlei producten. Wij verzorgen dagelijks vers afgebakken broodjes.

Sanitairgebouw

IMG 9402Het moderne toiletgebouw, met vloerverwarming, heeft o.a. een familiebadkamer en invalidentoilet, washokjes en een moderne wasmachine en droger.

Aan de zijkant van het gebouw is een stortplaats voor chemisch toilet en vuilwateremmer.

Speeltuin en speelbos

P1050007Op de camping is een speeltuin en op verschillende kampeervelden is ruimte genoeg voor sport- en spel. Op een aantal velden zijn ook speeltoestellen, waaronder een water- en zandspeelkuil. Ook kunnen de kinderen leuk op avontuur in ons speelbos.

Zwembad

Ons openlucht zwembad is 8x20 meter, max 1,40 m diep. Daarnaast ligt er een zonneweide en is er een speelpleintje met waterfonteinen. Het zwembad wordt omringd door een hek. Bij goed weer is het zwembad geopend van 10.00 tot 20.00 uur.

Fietsverhuur

Wij hebben een aantal fietsen in de verhuur, zowel voor volwassenen als voor kinderen. Als u voor een langere periode een fiets wilt huren kunt u deze het beste van te voren reserveren.

Type fiets Prijs per dag Prijs per week
Fiets met 3 versnellingen € 7,50 € 45,-
Fiets met 8 versnellingen € 10,- € 60,-
Mountainbike oud (incl. helm)  € 12,50 € 75,-
Mountainbike nieuw (incl. helm) € 17,50  € 105,-
Kinderfiets € 5,- € 30,-
Bolderkarfiets en step € 2,50 €15,-