Musea in Overijssel: laat je inspireren

Naast de goede, leuke faciliteiten op Natuurcamping Eelerberg is er in de omgeving natuurlijk ook veel te beleven. Zo zijn er vele opties voor een leerzaam dagje eropuit met de kinderen. Ontdek dé interessantste musea in Overijssel tijdens je vakantie op Natuurcamping Eelerberg. Lees snel verder voor de allerleukste uitstapjes!

Onze top 3 beste musea in Overijssel

Beleef ambacht, kunst en avontuur bij de klompenmakerij in Luttenberg. De Luttenbergse Martin Dijkman is Nederlands kampioen handmatig klompen maken. Een unieke ervaring, waardoor je een andere kijk op klompen krijgt.

Houd je van de natuur? Dan raden wij je zeker aan om het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug te bezoeken. Leer hier alles over de natuur, geologie en de geschiedenis van dit unieke gebied. Ook de kinderen kunnen zich hier prima vermaken met de vele natuurlijke speelfaciliteiten in de buitenlucht.

Voor een bijzonder uitstapje bezoek je het Bakkerij en IJsmuseum in Hellendoorn. Je vindt hier allerlei voorwerpen en machines uit vroegere bakkerijen en ook de eerste ijsmachine. Tijdens de vakanties zijn er speciale rondleidingen waarbij de kinderen ook zelf een broodje mogen bakken.

Een avontuurlijke vakantie begint op Natuurcamping Eelerberg

Heb je interesse in een leerzame, fantastische vakantie op Natuurcamping Eelerberg? Lees dan meer over onze camping en verhuuraccommodaties of neem contact met ons op.