Daar waar de natuur je thuis is

Door de unieke ligging van onze natuurcamping, aan de rand van het bos op het meest noordelijke puntje van de Sallandse Heuvelrug, kun je bij ons volop de natuur beleven. 's Morgens word je gewekt door de meer dan 50 vogelsoorten die ons terrein aandoen. Wellicht kom je oog in oog te staan met een ree of dartelt er een haas rondom je tent. Kortom, een heerlijke plek om je vakantie in Nederland door te brengen.

IMG 9386De camping heeft 64 ruime toeristische kampeerplaatsen, waarvan 16 plaatsen op ons tentenveld. Alle plaatsen beschikken over een aansluiting met 6 ampère stroom, met uitzondering van het tentenveld, hier is 4 ampère beschikbaar. De kampeerplaatsen zijn verdeeld over 5 velden, waarvan sommige met speeltoestellen.

Er is een centrale speeltuin en openluchtzwembad. In ons speelbos kunnen de kinderen helemaal opgaan in hun spel met de natuur. Bekijk hier de plattegrond.
De natuurcamping is autovrij. Uiteraard kun je bij aankomst en vertrek met je auto op het terrein. Tijdens je verblijf staat de auto op de parkeerplaats van de camping.

Sanitairgebouw

De sanitaire voorzieningen zijn goed met o.a. een familie badkamer. ANWB classificatie 8. Het gebruik van douches en warm-water is in het tarief inbegrepen. Tevens is het mogelijk, tegen betaling, een wasmachine of droger te gebruiken.