Kindvriendelijke camping in Overijssel gezocht? Natuurcamping Eelerberg!

Op zoek naar een kindvriendelijke camping in Overijssel? Ontdek Natuurcamping Eelerberg. Op onze kindvriendelijke camping geniet je met het hele gezin van een fantastische vakantie. Zo hebben wij een speelbos, speeltuin én een zwembad. Beleef een onvergetelijke vakantie op onze kindvriendelijke camping in Overijssel met hele leuke speelfaciliteiten!

Kindvriendelijke camping in Overijssel: urenlang speelplezier

eelerberg19Onze kindvriendelijke camping in Overijssel is een prachtig kinderparadijs. Zo kunnen de kinderen midden in de natuur avontuurlijk spelen in het speelbos en zich urenlang vermaken in de speeltuin met o.a. een water- en zandspeelkuil.

Maak plezier op ons speelterras met diverse spellen: een levensgroot schaak- en damspel en een groot vier-op-een-rij spel. Ook is er een sjoelbak, tafeltennis- en voetbaltafel aanwezig.

Spetteren en plonzen in het zwembad op onze kindvriendelijke camping in Overijssel

IMG 9313Trek een sportief baantje, speel of neem een verfrissende duik in het openluchtzwembad op onze kindvriendelijke camping in Overijssel. Ons openluchtzwembad is 8x20 meter, max. 1,40 diep en staat garant voor urenlang zwemplezier. Geniet van het zonnetje op de zonneweide of speel op het speelpleintje met waterfonteinen.

Meer weten? Neem dan contact met ons op, bekijk onze virtuele tour of boek online direct je vakantie op onze kindvriendelijke camping in Overijssel!