Camping met zwembad in Overijssel: spetteren en plonzen!

Overnachten op een camping met zwembad in Overijssel? Vier je vakantie op een ontzettend mooie en leuke camping in Nederland: Natuurcamping Eelerberg. De kinderen kunnen zich urenlang vermaken op onze camping met zwembad in Overijssel. Neem een verfrissende duik in ons zwembad en geniet van een onvergetelijke vakantie op Natuurcamping Eelerberg.

Vakantie op onze camping met zwembad in Overijssel = genieten

DSCN4361Op onze camping met zwembad in Overijssel kunnen de kinderen bij mooi weer tussen 10:00 en 20:00 heerlijk zwemmen in ons openluchtzwembad. Het zwembad is 8x20 meter, max. 1,40 diep en staat garant voor urenlang zwemplezier! Terwijl de kinderen zwemmen in het zwembad of spelen op het naastgelegen speelpleintje met waterfonteinen, kun je genieten van het zonnetje op de ligweide.

Natuurlijk zwemmen in de natuur

Liever in de natuur zwemmen? Natuurbad Heidepark in Lemelerveld ligt op 7 kilometer van de camping. Hier kun je genieten van het speeleiland, de speeltoestellen en het watervlot. Daarnaast ligt op circa 20 kilometer afstand van onze camping met zwembad het recreatiegebied ’t Lageveld in de gemeente Wierden.

mensen bij het zwembadDeze recreatieplas is 6,5 ha. groot en wordt omgeven door zandstranden en ligweiden. Voor de allerkleinsten is er een peuterspeelvijver en een kleuterbad.

Geniet na het zwemmen van een heerlijke maaltijd in onze Boerderij ‘Onder de Eik’. Hier kun je o.a. genieten van panini´s, huisgemaakte pizza’s en overheerlijke maaltijdsalades.

Boek online je vakantie op onze camping met zwembad in Overijssel

Boek online direct je vakantie op onze camping met zwembad in Overijssel! Wil je eerst meer weten, neem dan contact met ons op.

Tot ziens op Natuurcamping Eelerberg!