Attracties in Overijssel: avontuurlijk dagje eropuit!

Naast de uitstekende, leuke faciliteiten op Natuurcamping Eelerberg is er in de omgeving natuurlijk ook veel te beleven. Zo zijn er vele opties voor een dagje eropuit met de kinderen. Ontdek dé leukste attractie- en pretparken in Overijssel tijdens je vakantie op Natuurcamping Eelerberg. Wij hebben de allerleukste uitstapjes voor je verzameld!

Dé leukste, avontuurlijkste attracties in Overijssel

Ga een avontuurlijk dagje eropuit naar Avonturenpark Hellendoorn. Geniet van 30 attracties, de mooiste shows en andere avontuurlijke momenten die op je wachten. Wist je al dat Avonturenpark Hellendoorn een spectaculair waterpark met glijbanen heeft? Vergeet je zwemkleding dus niet! 

Ontdek het wilde westen tijdens een dagje eropuit naar Attractiepark Slagharen of ga zwemmen in het subtropische waterpark Aqua Mexicana! Bewonder ’s avonds de lichtjesparade: écht een spektakel! Lukt het je om in meer dan 30 attracties in één dag te gaan?

Tijdens je verblijf op Natuurcamping Eelerberg is ook Sterrenwacht Hellendoorn zeker een bezoekje waard. Luister naar een boeiende lezing over een astronomisch onderwerp en bekijk de sterrenhemel bij helder weer.

Een avontuurlijke vakantie op Natuurcamping Eelerberg

Heb je interesse in een avontuurlijke vakantie op Natuurcamping Eelerberg? Lees dan meer over onze camping en verhuuraccommodaties en boek online direct je vakantie.