Blokhut huren in Overijssel: voor een kort verblijf

Blokhut huren in Overijssel? Op Natuurcamping Eelerberg ben je dan aan het juiste adres! Onze blokhutten zijn geschikt voor 4 personen en bevinden zich op een mooie locatie. Dé perfecte uitvalsbasis voor een kort verblijf. Een Blokhut huren in Overijssel doe je natuurlijk op Natuurcamping Eelerberg.

Compleet ingerichte blokhut huren in Overijssel

IMG 1375Een blokhut huren in Overijssel op Natuurcamping Eelerberg betekent genieten van goede faciliteiten. Onze knusse blokhutten zijn van alle basis-gemakken voorzien.

Zo beschikt de blokhut over een eethoek met stoelen, een eigen toilet, stapelbedden met hoofdkussens en een picknicktafel. Je kunt bij ons beddengoed huren tegen meerprijs of je eigen beddengoed meenemen. Bekijk hier de inventarislijst.

Wij bieden goede sanitaire voorzieningen. Zo kun je gebruik maken van de nabij gelegen douches, de toiletten, het kinderbadje en de (afwas)bakken. Kleine wasjes, grote wasjes? Maak tegen betaling gebruik van onze wasmachine en droger!

Blokhut huren in Overijssel? Ontdek de omgeving!

Een blokhut huren in Overijssel op Natuurcamping Eelerberg is dé ideale keuze als je tijdens een kort verblijf wilt genieten van de natuur. Zo zijn er diverse wandelroutes vanuit Natuurcamping Eelerberg uitgezet. Door middel van fietsknooppunten volg je de leukste routes. Zo zijn de Sallandse Heuvelrug, het Reggedal en het Wierdense Veld zeker een fietstocht waard. Heb je geen fiets mee, dan kun je deze bij de receptie huren.

Interesse in een blokhut huren in Overijssel op Natuurcamping Eelerberg? Neem dan contact met ons op of boek online direct je overnachting.